Nöjdhetsgaranti

Ångerrätt

Vi erbjuder alltid 14 dagars ångerrätt! Så skulle du av någon anledning inte vara nöjd ersätter vi dig – alltifrån ny produkt till full återbetalning.

 

Provplagg

Är du osäker på storleken, passformen, på vilken modell som klär dig bäst? Eller är ni kanske några stycken på kliniken som vill prova innan ni bestämmer er? Givetvis skickar vi provplagg! Och givetvis är ni aktsamma om dem och returnerar i samma skick!

 

24 timmars responstid

Alla är vi trots allt bara människor och därför vet vi att saker och ting kan bli fel. Men vi är också mänskliga och bistår dig med uppriktigt engagemang och snabba åtgärder om det skulle hända. Vår målsättning är att under ordinarie kontorstid svara dig inom 24 timmar, oavsett vilket ärende du har. Du kan ringa, mejla eller fylla i kontaktformuläret via hemsidan. Det som passar dig bäst helt enkelt!

 

Personlig och flexibel service

Våra behov ser olika ut, yttrar sig på olika sätt och vid olika tillfällen. Berätta för oss hur du vill ha det med t ex dina produkter, dina leveranser, din faktura, hur och när du vill att vi ska kontakta dig, eller något annat som du vill ha på ditt egna vis. Oavsett vilket behov du har så hittar vi en lösning som passar just dig. Vi älskar att arbeta lösningsfokuserat och vårt motto är ”ser man ingen lösning så är det för att det inte finns något problem”. Både du och vi mår bra av att ta ansvar och vara delaktiga i att hitta lösningar tillsammans.

 

Arbetskläderna tillverkas i Europa

Vi tror på att främja kompetens och kunskap i vårt närområde. Att hantverksskicklighet och goda traditioner ska föras vidare, från generation till generation. Därför designas dina arbetskläder i Sverige och sys i Europa. Vi använder certifierade tyger och tillbehör av europeisk tillverkning. Skulle vi för någon produktgrupp välja att producera utanför Europa så hittar du alltid mer information och utförliga detaljer vid respektive produkt.

 

Kvalitetsgaranti

Närheten till våra leverantörer ger oss full insyn i hela produktionsledet, från mönster och ner till minsta accessoar. Vi har under årens lopp arbetat fram ett beprövat kontrollsystem som gör det möjligt för oss att hålla en hög och jämn kvalitet. Att våra leverantörer och producenter också samarbetar med andra ledande aktörer inom mode- och arbetsklädesbranschen är i sig en garanterad kvalitetsgaranti!

 

Brett storleksutbud

I de flesta modeller lagerhåller vi storlekar från 32 upp till 50, eller XXS upp till 3XL. Skulle du vilja ha en annan storlek i just din favoritmodell så beställer vi hem den till dig nästa gång vi lägger produktion, utan någon extra kostnad. Det kan ta lite mer tid, men är väl värt att vänta på!