NYHETER

Uppskattade varianter av tunikan Denise och Emilie rockklänning finns tillfälligt på lager. Passa på och säkra din favorit innan det tar slut.

2010 Denise tunika

519,00 kr EX MOMS

En uppgraderad variant av vår vackra Suzanne tunika där vi förlängt ärmen till ¾ längd. Tunikan har en snedställd YKK dragkedja i en mörkare färg som skapar en spännande kontrast och blir ett snyggt blickfång. Modellen är figurnära och har en fantastisk passform som gör att den sitter fint på alla kroppstyper. Tyget är en sammansättning av polyester/viscose/elasthan vilket ger en skön känsla och bra slitstyrka. Ett diskret sprund i ryggen och en högre slits ger full rörelsefrihet och optimal komfort. I den rymliga fickan framtill kan du enkelt förvara dina viktigaste tillhörigheter utan att kompromissa med stil och elegans.

80 – Mörkgrå (70/27/3% Polyester/viscose/lycra) Maskintvätt 40

Storlek 32 – 48

Se detaljerad tyginfo under respektive färg.
Observera att vissa färger kan finnas i olika tyger.

7001 Emilie rock klänning

549,00 kr EX MOMS

Figurnära modell som är både mångsidig och funktionell. Du kan bära den i ensamt majestät, stängd som klänning eller som rock över andra plagg. Tvåvägs YKK dragkedja i mörkare färg skapar en spännande kontrast och blir i sig en vacker detalj. En stående krage ramar in och ger en vacker siluett. Tunikan är sydd i behagligt stretchtyg med praktiskt sprund i ryggen och i sidorna som ger full rörelsefrihet. Två rymliga lätt sluttande fickor framtill ger praktisk förvaring. Modellen är lite längre och passar fint ihop med våra Saga leggings.

80 – Mörkgrå (70/27/3% Polyester/viscose/lycra) Maskintvätt 40

Storlek 34 – 48

Se detaljerad tyginfo under respektive färg.
Observera att vissa färger kan finnas i olika tyger.