Kalendarium/events

DKF BEAUTYMÄSSAN COPENHAGEN

9 & 10 oktober 2021
BELLA CENTER
Center Boulevard 5
2300 København S

BEAUTY 21 är Danmarks största fackmässa för den professionella skönhetsbranschen. Mässan samlar över 100 olika branschledande utställare och tusentals besökare under 2 dagars inspirerande mingel.
I år ges mässan i Bella Center med närhet till tågstationen för våra svenska besökare.

Vi ser extra mycket fram att på nytt mötas fysiskt efter ett år av restriktioner och inställda mässor. Du är varmt välkommen in i vår monter för att ta del av nyheter, fina mässerbjudanden eller bara för att växla några ord, tankar eller tips och trix. Du hittar oss i monter B1 050

Läs mer>> http://www.beauty21.dk/

SHR HUD & KOSMETIKMÄSSAN STOCKHOLM

24-25 mars 2022
KISTAMÄSSAN
Arne Beurlings Torg 5
Stockholm/Kista

Hud & Kosmetik är Sveriges största fackmässa för alla som verkar inom skönhetsbranschen. Det är den i särklass viktigaste mötesplatsen för branschen och det mest efterlängtade eventet under 2021!

Vi ser extra mycket fram emot 2021 då vi på nytt får mötas fysiskt efter ett helt år av restriktioner och inställda mässor. Välkommen in i vår monter och ta del av nyheter, fina mässerbjudanden eller bara för att växla några ord, tankar eller tips och trix. Du hittar oss i monter E:07

Läs mer>> Hud & Kosmetik – Skönhetsbranschens största fackmässa | Hud- och kosmetikmässan (hudochkosmetikmassan.se)

COSMONORD GÖTEBORG

(Datum ännu inte fastställt)
Eriksbergshallen
Maskingatan 11
Göteborg

CosmoNord – Är förmodligen Sveriges största Skönhetsmässa på Västkusten. Här träffas proffs och blivande proffs inom hårvård, hudvård, make-up, naglar, styling, fransar. Vi ser extra mycket fram emot 2021 då vi på nytt får mötas fysiskt, efter att mässan blev inställd 2020. Vi återkommer med mer information så snart ett datum har blivit bestämt.