Kalendarium/events

SHR HUD & KOSMETIKMÄSSAN STOCKHOLM

8-9 september 2022
KISTAMÄSSAN
Arne Beurlings Torg 5
Stockholm/Kista

Hud & Kosmetik är Sveriges största fackmässa för alla som verkar inom skönhetsbranschen. Det är den i särklass viktigaste mötesplatsen för branschen och det mest efterlängtade eventet under 2022!

Vi ser extra mycket fram emot 2022 då vi äntligen ska få mötas fysiskt efter en lång tid av restriktioner och inställda mässor. Välkommen in i vår monter och ta del av nyheter, fina mässerbjudanden eller bara för att växla några ord, tankar eller tips och trix. Du hittar oss i monter E:06

Läs mer>> Hud & Kosmetik – Skönhetsbranschens största fackmässa | Hud- och kosmetikmässan (hudochkosmetikmassan.se)

DKF BEAUTYMÄSSAN COPENHAGEN

29-30 oktober 2022
BELLA CENTER
Center Boulevard 5
2300 København S

BEAUTY 22 är Danmarks största fackmässa för den professionella skönhetsbranschen. Mässan samlar över 100 olika branschledande utställare och tusentals besökare under 2 dagars inspirerande mingel.
Mässan hålls i Bella Center med närhet till tågstationen för våra svenska besökare.

Vi ser extra mycket fram att få mötas fysiskt efter en tid av restriktioner och inställda mässor. Du är varmt välkommen in i vår monter för att ta del av nyheter, fina mässerbjudanden eller bara för att växla några ord, tankar eller tips och trix. Du hittar oss i monter B2-203

Läs mer>> http://www.beauty21.dk/

COSMONORD GÖTEBORG

25-26 mars 2023
Eriksbergshallen
Maskingatan 11
Göteborg

CosmoNord – Är förmodligen Sveriges största Skönhetsmässa på Västkusten. Här träffas proffs och blivande proffs inom hårvård, hudvård, make-up, naglar, styling, fransar. Mässan är framflyttad till 2023 och vi återkommer med mer information i god tid.

Läs mer>> www.cosmonord.com