Kalendarium/events

SHR HUD & KOSMETIKMÄSSAN STOCKHOLM

7-8 september 2023
KISTAMÄSSAN
Arne Beurlings Torg 5
Stockholm/Kista

Hud & Kosmetik är Sveriges största fackmässa för alla som verkar inom skönhetsbranschen. Det är den i särklass viktigaste mötesplatsen för branschen och det mest efterlängtade eventet under 2023!

I år kommer vi dessvärre inte att delta utan satsar stort på nästa år i stället! Vi önskar alla besökare och utställare en givande och inspirerande mässa….. trots att inte vi är med😉

Läs mer>> https://www.hudochkosmetikmassan.se/

DKF BEAUTYMÄSSAN COPENHAGEN

2-3 mars 2024
BELLA CENTER
Center Boulevard 5
2300 København S

BEAUTY 24 är Danmarks största fackmässa för den professionella skönhetsbranschen. Mässan samlar över 100 olika branschledande utställare och tusentals besökare under 2 dagars inspirerande mingel.
Mässan hålls i Bella Center med närhet till tågstationen för våra svenska besökare. Välkommen till oss i stånd B1-027 för att ta del av spännande nyheter och tips.

COSMONORD GÖTEBORG

5-6 april 2024
Eriksbergshallen
Maskingatan 11
Göteborg

CosmoNord – Är förmodligen Sveriges största Skönhetsmässa på Västkusten. Här träffas proffs och blivande proffs inom hårvård, hudvård, make-up, naglar, styling, fransar. Vi återkommer med mer information i god tid.

Läs mer>> www.cosmonord.com

YRKES EM 2023

5-9 september 2023
Gdansk, Polen

I september ska duktiga Disa Lynard tävla för Sverige i hudterapeutyrket i Yrkes-EM som går av stapeln i Gdansk i Polen. Vi är lite extra stolta att även Disa valt att tävla i våra kläder och vi håller tummarna för att hon kör för allt vad tyget håller!

Läs mer>>  https://www.worldskills.se/