TRIKÅTOPPAR-LEGGINGS

En skön topp är alltid rätt, antingen under någon av våra tunikor eller att bäras som den är tillsammans med någon av våra arbetsbyxor. Vi har noggrant selekterat 2 olika modeller av damtoppar som tillverkas av duktiga leverantörer med lång hantverkstradition. Givetvis kan vi även erbjuda herrtoppar och herr t-shirts. Kontakta oss för mer information.

2555 Tee Jays damtopp 3/4 ärm

156,00 kr EX MOMS

Tee Jays sköna stretch damtopp med ¾ ärm är ett utmärkt plagg när man vill känna sig lite ledigare och ändå professionell och välklädd. Den passar lika bra hemma som på jobbet. Modellen är figur formad och sydd i ett skönt, stretchigt tyg som är förkrympt. Toppen kan upplevas liten i storleken och Tee Jays rekommenderar att man väljer en större storlek än normalt. Du är mer än välkommen att kontakta oss för hjälp och guidning till rätt storlek.

01 – Vit
90 – Svart
89 – Mörkgrå

Storlek: S – XXL

Se detaljerad tyginfo under respektive färg.
Observera att vissa färger kan finnas i olika tyger

1000 Saga Leggings

269,00 kr EX MOMS

Mjuka och stretchiga leggings i ett klassiskt snitt med en lite bredare midjeresår för optimal komfort och exklusiv känsla. Leggingsen är tillverkade i ett härligt lite kraftigare tyg av viscose och lycra och funkar fint med våra tunikor, eller bara tillsammans med en topp. Ett både snyggt och skönt plagg när man vill vara välklädd men ändå ledig. Ett givet val både hemma och på jobbet!

Alla material i leggingsen är Öko-Tex certifierade och av europeisk tillverkning.

90 – Svart (95/5% Viscose/Lycra) Maskintvätt 40°

Storlek: XS – XXL

Se detaljerad tyginfo under respektive färg.
Observera att vissa färger kan finnas i olika tyger