Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt och skulle du av någon anledning inte vara nöjd ersätter vi dig – genom alltifrån ny ersättningsprodukt till full återbetalning.

Provplagg

Om du är osäker på våra storlekar eller bara vill känna dig för innan du bestämmer dig skickar vi gärna provplagg. Ditt enda åtagande är att vara aktsam om plaggen och returnera i samma skick som du fick dem.
 

24 timmars responstid

Vi vet att saker och ting kan bli fel och vi servar dig med uppriktigt engagemang och snabba åtgärder om det händer. Vi har en responstid på max 24 timmar under kontorstid, vilket innebär att du garanteras ett svar från oss inom 24 timmar, oavsett vilket ärende du kontaktar oss i.

Personlig och flexibel service

Vi arbetar lösningsfokuserat efter mottot ”finns det ingen lösning så finns det inget problem”. Med andra ord finns det en lösning på alla problem och vårt fokus är att tillsammans med dig hitta den bästa möjliga. Så enkelt är det! Ett lösningsfokuserat förhållningssätt skapar en känsla av delaktighet och engagemang hos vår personal och våra kunder. Det för med sig att båda parter är mer benägna att ta ett större eget ansvar i det sammanhang de befinner sig, med ökat välbefinnande som följd. Vi mår bra och du mår bra! En god cirkel helt enkelt!
 

Arbetskläderna tillverkas i Europa

Vi vill göra skillnad även på ett större plan och bidra till att främja hela regionens framåtskridande. Därför väljer vi att producera våra arbetskläder i Europa, och att uteslutande använda ÖkoTex certifierade tyger och tillbehör som är av Europeisk tillverkning. Vi tror på att bevara kompetens och know-how i vårt närområde, och att med stolthet föra kunskap och goda traditioner vidare, från generation till generation.

Kvalitetsgaranti

Vi har överblick och insyn i hela produktionsledet, från sömnad till tyg, ner till minsta accessoar. Ett väl inarbetat kontrollsystem gör det möjligt för oss att tillsammans med våra leverantörer hålla en hög och konsekvent kvalitet på våra arbetskläder. Våra leverantörer har gedigen kompetens inom konfektionstillverkning och anlitas av internationellt väletablerade varumärken, en garanterad kvalitetsgaranti helt enkelt!
 

Brett storleksutbud

Våra arbetskläder sträcker sig från storlek 32 upp till 50 i de flesta modeller, och håller samma pris oavsett. Skulle vi inte ha rätt storlek i din favorit modell, så beställer vi hem den till dig nästa gång vi lägger produktion, utan någon extra kostnad för dig. Det kan ta lite tid men är värt att vänta på!
Designade Arbetskläder Nöjdhetsgaranti