Specialdesignade arbetskläder för din unika stil

Vår exklusivitet är att erbjuda specialdesignade arbetskläder till små kvantiteter och att hjälpa dig hitta just din unika stil som reflekterar din företagsidé.

Dina arbetskläder är en kommunikationsbärare som påverkar kundernas upplevelse av företagets professionalitet och trovärdighet. Vill du kommunicera kvalité bör du också välja kvalitativa material och kvalitativ design. Detta har vi tagit fasta på och utvecklat en egen baskollektion av arbetskläder som du alltid ska kunna beställa för omgående leverans.

Men du kanske vill hitta din unika stil? Du kanske redan vet hur du vill att dina arbetskläder ska se ut och behöver hjälp med att leta upp rätt tyg och ta hand om hela tillverkningsprocessen? Eller så har du ingen idé och kanske inte heller tid att fundera och vill att vi tar hand om alla leden, från skiss till slutprodukt? Oavsett vilka dina behov är så skräddarsyr vi en lösning som passar just dig. Kontakta oss gärna på service@workandclothes.com eller 040-23 75 70 så berättar vi mer.

Några av de referenskunder som vi idag levererar specialdesignade arbetskläder till är bland annat Gilda skolan, Yasuragi Hasseludden, Tareq Taylors Kockeriet och Clinc Divine.