DESIGN OCH UTVECKLING

Vi vill att du ska få glädje av dina arbetskläder under lång tid, och i vår ambition att leverera en så bra produkt som möjligt jobbar vi oavbrutet med att utveckla snitten och passformen samt leta upp de bästa tygerna. Det kan i något enstaka och tillfälligt fall innebära att den vara du beställt inte exakt motsvarar den beskrivning som finns i katalogen. Det är därför alltid bra att ringa eller mejla vår kundtjänst för att få aktuell information.

PRISER OCH BETALNINGSVILLKOR

Samtliga priser är angivna ex moms och frakt. Pris för tryck, brodyr eller annan bearbetning tillkommer. Vi levererar till företag och privatkunder mot 15 dagar faktura efter godkänd kreditprövning. Inga faktureringsavgifter eller expeditionsavgifter tillkommer.

 

ÅNGERRÄTT/BYTEN/REKLAMATIONER

Vi är inte nöjda förrän du är nöjd! Därför erbjuder vi dig möjlighet att prova och godkänna dina varor med 14 dagars returrätt. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd, står vi dessutom för returfrakten. Kontakta oss på service@workandclothes.com eller på telefon: +46 40 23 75 70 för information om hur du ska hantera din retur.

Vi ber dig vara aktsam om varor du vill skicka tillbaka. För att din retur ska godkännas måste varorna vara i samma skick som vid leverans, d.v.s. oanvända och förpackade i sin originalförpackning. Specialtillverkade, broderade eller tryckta varor kan vi inte ta i retur, såvida inte felaktighet begåtts från vår sida. När vi fått tillbaka varan och fastställt att den inte är skadad eller använd, ställer vi ut en kreditfaktura eller skickar en ersättningsvara, helt enligt ditt önskemål.

ADRESSREGISTER OCH FAKTURERING

För att vi ska kunna serva dig så smidigt som möjligt är det viktigt att vi har dina fullständiga och uppdaterade kontaktuppgifter. I vårt arbete att minimera påverkan på miljön vill vi gärna hantera alla fakturor per mejl i pdf format eller elektroniskt. Därför är vi tacksamma för att du godkänner pdf faktura och anförtror oss med din mejladress. Du kan vara helt trygg med att dina uppgifter bara används av oss och lämnas på inga villkor ut till något annat företag. Du har rätt att när som helst få kostnadsfri information om vilka uppgifter vi har registrerat på dig i vårt interna administrationssystem. För att få ett registerutdrag måste du skicka in signerad skriftlig begäran per post, i enlighet med Datainspektionens regler.

 

PROVPLAGG

Om du är osäker på våra storlekar eller bara vill känna dig för innan du bestämmer dig skickar vi gärna provplagg fraktfritt. Det enda du förbinder dig till är att vara aktsam om plaggen och returnera i samma skick som du fick dem.